23 de gener de 2012

Disseny gràfic

 

La setmana passada vaig entregar una de les feines més recents. Unes invitacions de casament. A la parella li agrada molt viatjar i vaig centrar el disseny entorn a aquest concepte. Vaig fer unes postals de viatge i els sobres simulen l'enviament per avió. El segell és una caracterització personalitzada de la parella.


Disseny del logotip i la imatge corporativa d'una empresa d'il·luminació i mobiliari d'exterior.


Logotip i dues versions de marca d'aigua (centrat en la imatge i en el marge inferior dret) per a Quito audiovisuales, servei d'edició de vídeos.Logotip i targeta pel servei de fotografia en alta resolució Resolución Extrema.
Logotip i aplicacions a targeta de visita, targetó de control de pes/pressió, bosses, carpetes, rètol de façana i vinils per a la Farmàcia Laia Rovira i Berger de Martorell.


Logotip, publicitats i papereria aplicada a sobres, paper de carta, factures i rebuts per l'Agència de transports i logística Transport i Distribució Mestre d'Esparreguera.


Disseny i pàckaging d'invitació de casament en el qual s'incorporava un USB com a regal 
i disseny de la minuta dels aperitius i àpats.
Cartell de celebració pel 15è aniversari dels Castellers d'Esparreguera.


Publicitat i vals de descompte per a la campanya de Nadal de la floristeria Les Flors d'Igualada.Logotip de l'associació gastronòmica i grup musical Sentits i disseny de la caràtula del seu primer cd.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada