30 de gener del 2015

Els 3 tombs a Esparreguera.

(Versión en castellano al final del post)*

Comencem l'últim diumenge de gener amb el repic de cascavells i tambors i trompetes a la Festa dels 3 tombs a Esparreguera. Fotografia ©Imma Mestre Cunillera
Estic a l'estudi fent feina. Som diumenge i sembla que tot està molt tranquil, però sento el repicar d'uns cascavells que vénen de fora i surto a la finestra per veure què passa.

 Un munt de gent als carrers i la Festa dels 3 tombs que ha començat a donar la primera volta.





Divendres us deixava les il·lustracions d'una activitat molt fàcil per fer en família amb aquest DIY per fer un cavall de cartró i gaudir d'aquest dia entre cavalls i carruatges. L'heu provat de fer?, com ha anat?

Si sou dels que em seguiu, suposo que a hores d'ara tothom sap què és aquesta festa tradicional catalana. Pels més adormits, l'any passat vaig fer un reportatge fotogràfic d'Els 3 tombs i us explicava en què consistia.



Aquest any també he volgut fer el mateix i he seleccionat unes quantes fotografies que vaig fer aquest diumenge passat. Comencem amb la Banda Municipal d'Esparreguera, que amb els seus tambors i trompetes, anuncien l'arribada de la rua de cavalls, burros, ponis i carruatges.
Fotografies de la Banda Municipal d'Esparreguera, que obra el cercavila de la Festa dels 3 tombs a Esparreguera. Fotografia ©Imma Mestre Cunillera
Collage de fotografies dels 3 tombs a Esparreguera ©Imma Mestre Cunillera



--------------------------------
Estoy en el estudio trabajando. Estamos a domingo y parece que todo está muy tranquilo, pero escucho cascabeles que vienen de fuera y salgo a la ventana para ver lo que está pasando. Un montón de gente en las calles y la Fiesta de Els 3 tombs que ha empezado a dar la primera vuelta.

El viernes pasado os dejaba las ilustraciones de una actividad muy sencilla para hacer en familia con este DIY para hacer un caballo de cartón y disfrutar de este día entre caballos y carruajes. ¿Habéis probado de hacerlo?, ¿Cómo ha ido bien?

Si sois de los que me seguís, supongo que a estas alturas todo el mundo sabe qué es esta fiesta tradicional catalana. Para los más dormidos, el año pasado hice un reportaje fotográfico de Els 3 tombs y os explicaba en que consistía.

Este año también he querido hacer lo mismo y he seleccionado unas cuántas fotografías que hice este domingo pasado. Empezamos con la Banda Municipal de Esparreguera, que con sus tambores y trompetas, anuncian la llegada del desfile de caballos, burros, ponys y carruajes.
--------------------------------

A mi aquests animals m'encanten!, els trobo molt elegants i nobles. I vosaltres què hi dieu?, us agrada aquesta festa?

A mí estos animales me encantan!, los encuentro muy elegantes y nobles y vosotros, que decís?, os gusta esta fiesta?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada