13 de febrer del 2015

Crea un ambient romàntic per San Valentí, en un tres i no res

(Versión en castellano al final del post)*
Làmpada de cors per la nit de Sant Valentí en el qual crearàs un ambient romàntic per a triomfar aquella nit. Fotografia ©Imma Mestre Cunillera

En el post de divendres passat, dèia que se'ns acumulava la feina perquè aquest any, el Carnestoltes i Sant Valentí coincideixen en la mateixa setmana. La setmana passada us deixava un tutorial il·lustrat molt fàcil per fer una màscara de pirata, però estem en el mes per excel·lència del romanticisme: el febrer!

Què et sembla un sopar per a 2 en un ambient relaxat i amorós sense moure't de casa ni gastar ni un cèntim? Temptador, oi?

Doncs aquesta setmana vinc amb una plantilla per fer una làmpada romàntica i crear un ambient d'allò més suggerent per celebrar Sant Valentí.

Us podeu descarregar la plantilla clicant més avall. N'hi ha una en blanc, per que la imprimeixis on vulguis y retallis tant les línies de contorn com els cors que hi ha dibuixats a dins, i dues plantilles més, de colors, per imprimir sobre paper vegetal (per si et fa mandra retallar els cors interiors).

Com muntar la làmpada de cors per Sant Valentí. Fotografia ©Imma Mestre Cunillera


És ben fàcil! Només et cal:
1. Cartolina A4 (paper vegetal per les plantilles de colors)
2. Imprimir la plantilla
3. Retallar-la per les línies. Cors, inclòs (en el cas de fer servir les plantilles de colors i el paper vegetal, no fa falta retatllar els colors)
4. Enganxar les pestanyes als forats
5. Posar una espelmeta a dins.

I tu, et consideres romàntica? Prova de fer la làmpada i comparteix alguna foto a les diferents xarxes socials enllaçant-me perquè pugui veure-ho (IG:@immescu, FBK: ImmaMestre, TW: Imma Mestre), i afegir el hastag #santvalentiillustrat o #sanvalentinilustrado
--------------------------------
En el post del viernes pasado, os decía que se nos acumulaba el trabajo porqué este año, Carnaval y San Valentín se juntan en la misma semana y os dejaba un tutorial ilustrado muy fácil para hacer una máscara de pirata, pero nos encontramos en el mes, por excelencia, del romanticismo: ¡febrero!

¿Qué te parece una cena para 2 en un ambiente relajado y amoroso, sin moverte de casa ni gastar ni un céntimo? ¿Suena bien, verdad?

Pues esta semana vengo con una plantilla para hacer una lámpara romántica y crear un ambiente sugerente para celebrar San Valentín.

Os podéis descargar la plantilla clicando más abajo. Hay una plantilla en blanco para que la imprimas donde quieras y recortes tanto las líneas de contorno, como los corazones dibujados dentro, y dos plantillas más, de colores, para imprimir en papel vegetal (por si te da pereza recortar los corazones interiores). 

¡Es muy fácil! Sólo necesitas:
1. Cartulina A4 (papel vegetal para las plantillas de colores)
2. Imprimir la plantilla
3. Recortar por las línias. Corazones incluido (en el caso de usar las plantillas de colores y el papel vegetal, no hace falta recortar los corazones)
4. Enganxar las pestañas
5. Poner una vela dentro

¿Y tu, te consideras romántica? Prueba de hacer la lámpara y comparte alguna foto en las diferentes redes sociales enlazándome para que pueda verlo (IG:@immescu, FBK: ImmaMestre, TW: Imma Mestre) y añadir el hastag #santvalentiillustrat o #sanvalentinilustrado
--------------------------------




PD: Aquesta plantilla la vaig enviar per e-mail en la newsletter passada, a tots aquells que han decidit posar color a la vida. Tu També vols anar amb temps i rebre aquestes i altres novetats abans que ningú? Dóna't un caprici il·lustrat subscrivint-te a la newsletter. És mensual i... saps? Ets, afortunat/da perquè ho tens molt fàcil: només has de fer clic al formulari que tens al sidebar de la dreta!

PD: Esta plantilla la envié por e-mail en la newsletter anterior, a todas las personas que han decidido poner color a la vida. ¿Tú también quieres ir con tiempo y recibir ésta y otras novedades antes que nadie? Date un capricho ilustrado suscribiéndote a mi newsletter. Es mensual y...¿sabes? Eres afortunada/o porqué lo tienes muy fácil: sólo tienes que dar un clic al formulario que encontrarás en el sidebar de la derecha.

Feliç Sant Valentí!
Seguim la conversa en els comentaris? Has provat de fer la làmpada? T'ha funcionat? Tu què fas per triomfar el dia de San Valentí?

¡Feliz San Valentín!
¿Seguimos la conversación en los comentarios? ¿has hecho la lámpara? ¿Te ha funcionado? ¿Tu que haces para triumfar el día de San Valentí?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada