4 de març de 2015

Avui em sento... IL·LUSIONADA

Avui em sento... IL·LUSIONADA. ©Imma Mestre Cunillera
Avui em sento il·lusionada per veure com aquest projecte va conectant i que la gent participi i s'involucri en el repte. Aquesta il·lustració és una expressió molt meva, però d'una proposta que m'ha fet la Patricia de Kaori Project. Un blog que olora més que bé. Il·lusió és allò que he sentit, al migdia, quan he vist que el seu comentari al blog venia amb proposta i tot. Gràcies, Patricia, per proposar i per confiar.

Espero que t'agradi.
--------------------------------
Hoy me siento ilusionada de ver que este proyecto va conectando y que la gente participe y se involucre con el reto. Esta ilustración es una expresión muy mía, pero de una propuesta hecha por Patricia de Kaori Project. Un blog que huele más que bien. Ilusión es lo que he sentido este mediodía cuando he visto que su comentario en el blog venía con propuesta y todo. Gracias, Patricia, por proponer y por confiar. 

Espero que te guste.
--------------------------------
A tu també t'agradaria participar en el projecte? Suggereix-me les teves expressions o estats d'ànim escrivint-me un e-mail o deixant la teva proposta a l'apartat dels comentaris. Segur que t'agradarà veure en imatges, allò que estàs sentint. Les aniré dibuixant de mica en mica.

¿También te gustaría participar en el proyecto? Sugiéreme tus expresiones o estados de ánimo mandándome un e-mail o deja tu propuesta en el apartado de los comentario. Seguro que te gustará ver en imágenes aquello que estás sintiendo. Las iré ilustrando poco a poco.

2 comentaris: