7 de març del 2015

Avui em sento... MALHUMORADA

Avui em sento... MALHUMORADA. ©Imma Mestre Cunillera

D'aquells dies que tens planificat llevar-te d'hora per aprofitar el dia i fer tot allò que t'has proposat, però t'adorms i el temps no t'arriba a tot. I llavors decideixes anar al cinema i una divertida Kingsman t'alegra el dia i et fa anar a dormir de bon humor. Demà pinta bé.
--------------------------------
Hoy me siento... Malhumorada.

De esos días en que planificas levantarte temprano para aprovechar el día y hacer todo lo que te has propuesto, pero te duermes y el tiempo no te da para todo. Y entonces decides ir al cine y una divertida Kingsman te alegra el día y te acuestas de buen humor. Mañana tiene buena pinta.
--------------------------------
T'agradaria participar en el projecte? Suggereix-me les teves expressions o estats d'ànim escrivint-me un e-mail o deixant la teva proposta a l'apartat dels comentaris. Segur que t'agradarà veure en imatges, allò que estàs sentint. Les aniré dibuixant de mica en mica.

¿Te gustaría participar en el proyecto? Sugiéreme tus expresiones o estados de ánimo mandándome un e-mail o deja tu propuesta en el apartado de los comentario. Seguro que te gustará ver en imágenes aquello que estás sintiendo. Las iré ilustrando poco a poco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada