3 de juliol del 2015

Recepta il·lustrada: Granissat de llimona per combatre la calor

(Versión en castellano al final del post)*
Aquest és l'últim post abans de marxar de vacances. Encara queda molt per estar en aquell estat catàrtic de no fer res a part de gaudir del descans, però divendres passat ja t'avançava que volia agafar-me uns dies, abans d'agafar vacances, per a preparar-me tranquil·lament algunes novetats. Així que he pensat que una recepta il·lustrada de granissat de llimona ben fresc, seria una bona manera de desitjar-te bon estiu i, al mateix temps, fer passar millor la calor que, aquest any, a entrat donant la benvinguda a l'estiu, amb molta força.
Recepta il·lustrada de granissat de llimona ©Imma Mestre Cunillera
Faig vacances de bloc per a enllestir novetats, però em trobaràs activa a les xarxes socials. Així sabràs quines novetats són i com va el meu al dia a dia. Encara no em segueixes? Ho tens ben fàcil! Clica:
Siguenos en FacebookSíguenos en TwitterSiguenos en InstagramSiguenos en Google+Siguenos en Pinterest

Ens veiem l'1 de setembre amb les novetats que estic preparant? Bones vacances! i recorda: Aquestes vacances "Do what you love. Love what you do".

--------------------------------
Título: Granizado de limón para combatir el calor.

Este es el último post antes de irme de vacaciones. Aún queda bastante para estar en ese estado catártico de no hacer nada más que disfrutar del descanso, pero el viernes pasado ya te comenté que quería tomarme unos días, antes de coger vacaciones, para preparar tranquilamente algunas novedades. Así que he pensado que una receta ilustrada para hacer granizado de limón bien fresquito, seria una buena forma de desearte un feliz verano y de pasada, sería ideal para hacer pasar este calor que ha dado la bienvenida al veranocon mucha fuerza.

Hago vacaciones del blog para dejar listas las novedades, pero me encontrarás activa en las redes sociales. Así sabrás qué novedades son y cómo va mi día a día. ¿Aún no me sigues? Lo tienes fácil. Clica:
Siguenos en FacebookSíguenos en TwitterSiguenos en InstagramSiguenos en Google+Siguenos en Pinterest

¿Nos vemos el 1 de septiembre con las novedades que estoy preparando? ¡Felices vacaciones! y recuerda: Estas vacaciones "Do what you love. Love what you do".
--------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada