7 d’octubre del 2015

Cartell pels Amics de la Cervesa d'Esparreguera

(Versión en castellano si Sigues leyendo)*
Feia temps que no publicava un post dels meus projectes de disseny gràfic. Des del punt de llibre de Sant Jordi, que potser es podria situar més cap a l'àmbit de la il·lustració, o des del cartell de la Passió d'Esparreguera. Ja anava sent hora de publicar alguna cosa en aquest sentit.


Il·lustració pel cartell del punts de venda a establiments de L'Eulària, la cervesa artesana d'Esparreguera cuinada pels Amics de la cervesa d'Esparreguera. ©Imma Mestre CunilleraEsparreguera té cervesa artesana pròpia. L'Eulària. Feta en unes instal·lacions homologades de fora d'Esparreguera, però cuinada, íntegrament, per gent del poble sota l'associació sense ànim de lucre, dels Amics de la Cervesa d'Esparreguera. Rep el nom de L'Eulària, en referència a la campana de l'església del poble.

Degut a l'èxit que va tenir el reduït tiratge que se'n va fer l'any passat, aquest any l'associació ha decidit augmentar-ne la producció i començar a distribuir-la pels establiments de la vil·la i d'alguns pobles del voltant.

És per això que ha sorgit la necessitat de crear uns cartells per penjar a tots els establiments que venen L'Eulària, per indicar i reconèixer on es pot trobar la cervesa.

Disseny final del cartell del punts de venda a establiments de L'Eulària, la cervesa artesana d'Esparreguera cuinada pels Amics de la cervesa d'Esparreguera. ©Imma Mestre CunilleraAquest és el disseny que he fet del cartell, intentant aconseguir una imatge propera, alegre i que cridés l'atenció, al mateix temps que fós atractiva i incités a interesssar-se i a tastar la cervesa. Una cervesa que quan la vaig provar,  em va semblar fàcil de beure perquè és suau y molt agradable al paladar.

www.immamestre.com/amicsdelacervesa/
--------------------------------
Título: Cartel para la asociación Amics de la Cervesa d'Esparreguera.


Hacía tiempo que no publicar un post de mis proyectos de diseño gráfico. Desde el punto de libro de Sant Jordi, que quizás se podría situar más hacia el ámbito de la ilustración, o desde el cartel de La Passió de Esparreguera. Ya iba siendo hora de publicar algo en este sentido.

Esparreguera tiene cerveza artesanal propia. "L'Eulària". Hecha en unas instalaciones homologadas de fuera de Esparreguera, pero cocinada, íntegramente, por gente del pueblo, bajo la asociación sin ánimo de lucro, Amics de la Cervesa d'Esparreguera. Recibe el nombre de "L'Eulària", en referencia a la campana de la iglesia del pueblo. 




Debido al éxito que tuvo el reducido tiraje que se hizo el año pasado, este año la asociación ha decidido aumentar la producción y empezar a distribuirla por los establecimientos del pueblo y de algunas localidades de alrededor.


Es por ello que ha surgido la necesidad de crear unos carteles para colgar en todos los establecimientos los cuales se vende "L'Eulària", para indicar y reconocer dónde se puede encontrar la cerveza.



Este es el diseño que he hecho del cartel, intentando conseguir una imagen cercana, alegre y que llamara la atención, a la vez que fuera atractiva e incitara a interesarse y a probar la cerveza. Una cerveza que, a mi modo de ver cuando la probé, es fácil de beber porqué es suave y muy agradable al paladar.

www.immamestre.com/amicsdelacervesa/
--------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada