Política d'ús i privacitat

Protecció de dades de caràcter personal

Segons el què s'estableix a la LOPD, si acceptes aquesta Política d'ús i privacitat, dónes les dades personals que em facilitis en contactar amb mi i/o en el formulari de subscripció a la newsletter que hi ha en aquest bloc. Aquestes dades, formaran part dels fitxers registrats "Contactes" i "Newsletter" respectivament, del qual jo, Imma Mestre Cunillera, en sóc titular, amb l’única finalitat interna de gestionar i identificar l’usuari subscrit.

Per altra banda, com a usuari, en el fet d’inscriure’t a la newsletter, em dónes permís per enviar-te informació relacionada amb aquest bloc, com pot ser nous posts, activitats, informació, promocions i nous productes. En cap cas serà utilitzat per enviar spam o fer públiques aquestes dades i seran tractades amb la màxima confidencialitat.

Sempre pots fer ús del teu dret (reconegut per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal) a accedir, rectificar i /o cancel·lar les teves dades o cancel·lar la subscripció a la newsletter, enviant un e-mail a hola@immamestre.com o al link facilitat al peu de cada newsletter. Des de www.immamestrecunillera.blogspot.com em reservo el dret de limitar l'accés al bloc, així com també al web i/o a altres serveis que s'ofereixen, en el cas de fer un ús indegut, com a usuari, dels continguts que s'hi mostren. Per aquest motiu, agraïré que et llegeixis la política de privacitat abans de facilitar qualsevol dada que no vulguis donar.

Protecció de dades i publicació d’imatges i il·lustracions.

Des d'aquest bloc, garanteixo que totes les imatges i il·lustracions, així com tot el contingut, que es publiqui a www.immamestrecunillera.blogspot.com seran d’autoria pròpia. En el cas que no ho siguin, s’informarà de la font i autor de les mateixes.

Qualsevol imatge on surtin terceres persones, en cas que siguin reconeixibles, només es publicaran amb el consentiment exprés de cada una d’elles. En el cas de menors, només es publicaran les imatges que se'n tingui autorització prèvia i expressa dels seus pares o tutors.

Queden reservats a favor meu tots els drets sobre la totalitat del contingut d’aquest bloc, ja siguin textos, il·Lustracions, fotografies, audios, fitxers, colors, o qualsevol altre element. La seva estructura i disseny estan protegits pels drets de la propietat intel·lectual, titularitat meva.

Queda prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública i qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol procediment, de tot o part dels continguts d’aquest bloc, així com del seu disseny. No se'n podrà fer ús sense el meu consentiment exprés. Pots contactar amb mi a l'e-mail hola@immamestre.com per sol·licitar el permís i conèixer les condicions d'ús del material que necessitis.

Qualsevol dubte, aclariment, reclamació o suggeriment pots fer-lo a l'e-mail: hola@immamestre.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada