14 d’octubre del 2015

Mural pel servei de voluntariat de l'Ajuntament d'El Prat de Llobregat

(Versión en castellano al final del post)*
Ja fa dues setmanes llargues d'aquest projecte, però no volia deixar passar més l'oportunitat de poder compartir-lo. La Festa Major d'El Prat se celebra pels voltants de l'última setmana de setembre. Aquest any, des de l'Àrea de voluntariat de l'Ajuntament, es pretenia fer participar a la gent del poble en els seus actes i així, fomentar i donar a conèixer el servei a tots els pratencs.



Esbós previ al mural definitiu. / Boceto previo al mural definitivo.
Després de debatre la millor solució per dur a terme l'objectiu marcat, es va optar per pintar un mural on es representés a la gent d'El Prat, juntament amb certs elements característics de la ciutat.


La peculiaritat d'aquest Photocall és que les cares de la gent representada en el mural, es podia treure i tothom que volgués es podia fotografiar posant la seva cara en la del personatge escollit.

En el taller de producció, en el moment d'acabar de pintar el Photocall. / En el taller de producción, en el momento de terminar de pintar el Photocall.





Sota l'eslògan "Som voluntariat, som Prat" convertit en hastag, es va animar a la gent a compartir la foto feta, a les xarxes socials.

Pots trobar les característiques del projecte, i alguna imatge més, a www.immamestre.com


--------------------------------
Título: Mural para el servicio de voluntariado del Ayuntamiento de El Prat de Llobregat.


Hace dos semanas largas de este proyecto, pero no quería dejar pasar más la oportunidad de poder compartirlo. La Fiesta Mayor de El Prat se celebra sobre la última semana de septiembre. Este año, desde el Área de voluntariado del Ayuntamiento, se pretendía hacer participar a la gente del pueblo en sus actos y así, fomentar y dar a conocer el servicio a todos los pratenses.

Tras debatir la mejor solución para llevar a cabo el objetivo marcado, se optó por pintar un mural donde se representara a la gente de El Prat, junto con ciertos elementos característicos de la ciudad.

La peculiaridad de este Photocall es que las caras de la gente representada en el mural, se podían sacar y todo el que quisiera podía fotografiarse poniendo su cara en la del personaje elegido.

Bajo el eslogan "Somos voluntariado, somos Prat" convertido en hastag, se animó a la gente a compartir la foto hecha, en las redes sociales.

Puedes encontrar las características del proyecto, y alguna imagen más, en www.immamestre.com

--------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada