10 de gener del 2016

Això ja és el passat. Benvingut nou bloc.

(Versión en castellano al final del post)*
Il·lustració de migració del blog cap al web www.immamestre.com ©Imma Mestre Cunillera

Comencem nou any i també nova adreça pel bloc. A partir d'ara publicaré a www.immamestre.com/blog. 

No tancaré aquest bloc perquè els posts escrits fins ara continuaran aquí i no me'ls emportaré perquè el nou bloc serà com començar de zero i, a part de seguir publicant receptes il·lustrades, vinyetes Del país dels coixos i il·lustracions i dissenys que vaig realitzant, vull afegir processos de treball per obrir-te una mica més el meu món i que el coneixis.

També pots estar al dia de tot allò que vaig publicant mitjançant Facebook, Instagram o TwitterI a més a més, pots subscriure't a la newsletter i rebràs les noves actualitzacions, directament al teu e-mail. 

Perdona les molèsties, però d'aquesta manera unifico i simplifico adreces i no marejo tant als qui em llegiu. Espero que t'agradi el canvi.

Ens continuem llegint? T'espero a www.immamestre.com/blog

--------------------------------
Título: Esto es el pasado. Bienvenido nuevo blog. 
Empezamos el año y también nueva dirección de blog. A partir de ahora publicaré en www.immamestre.com/blog.

No cerraré este blog porque los posts escritos hasta ahora continuarán estando aquí y no me los llevaré porque el nuevo blog será como empezar de cero i, aparte de seguir colgando recetas ilustradas, viñetas Del país de los coixos e ilustraciones y diseños que voy realizando, quiero añadir procesos de trabajo para abrirte mi mundo y que lo conozcas. 


También puedes estar al día de todo lo que publique, en Facebook, Instagram o Twitter. Y además, puedes suscribirte a la newsletter y recibirás las nuevas actualizaciones directamente en tu e-mail.

Perdona las molestias, pero de esta manera unifico y simplifico direcciones y no mareo tanto a los que me leéis. Espero que te guste el cambio.

Nos seguimos leyendo? Te espero en www.immamestre.com/blog

--------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada