4 de setembre del 2013

Joc descarregable per anar en cotxe

comptar cotxes

Quan era petita, sovint jugava a comptar matrícules de cotxes o a comptar quants cotxes del mateix color passaven. No heu jugat mai? Jo em passava estones jugant a això des del balcó de casa l'àvia de Barcelona o quan anàvem de viatge en cotxe. De passada, també servia perquè no em maregés!

Aquesta és la meva versió del joc, i he pensat que potser hi ha algú que també hi jugava i que ara vulgui recordar aquells moments, aprofitant la tornada de les vacances, descarregant-se aquest joc que he il·lustrat expressament i que espero que us agradi.

Així doncs, per aquella família que tingui fills, néts, nebots, germans, cosins (o per qui vulgui) us podeu descarregar el troquel que he preparat. Només heu de clicar a la imatge de sota:

joc descarregable, imprimible, printable


Un cop descarregat, els passos a seguir són ben senzills:
  1. Retallar per la línia contínua
  2. Doblegar per la línia discontínua
  3. Enganxar la guia, amb cola, allà on marquen les creuetes del troquel (S'ha de fer per la part interior. Al cantó contrari d'on hi ha el nom del joc i la meva signatura)
  4. Enganxar amb cola les pestanyes.
  5. Jugar!

Nota: les peces dels diferents tipus de vehicles poden anar per separat, però jo les enganxaria, de manera que fos un mateix paper amb dues cares de vehicles pintats. Així és més difícil que es perdi.

És ben fàcil! espero que us agradi!

Ja m'explicareu com ha anat!

2 comentaris: