15 de desembre del 2013

D'un mes cap aquí...

Porto diverses setmanes sense publicar res, la causa és que no em satisfeia res del què dibuixava. A més a més, vaig començar l'Atelier. Un curs online de fotografia, a l'escola de la Jackie Rueda. M'exprimia totes les hores que tenia lliures, però cada cop que hi havia un nou tema tenia més ganes de fotografiar.

De fet, ara molt sovint em trobo enquadrant cada paisatge que trepitjo o detall que veig. La veritat és que el curs només dura un mes, però crec que he après molt i el millor és que m'ha fet créixer les ganes que ja tenia de fotografiar i aprendre més.

Aquí teniu un resum del què van ser les meves propostes a cada exercici plantejat:

curs Jackie Rueda

És un curs que, si no hagués sigut pel bon rotllo amb les companyes (aquest any no hi havia cap home! O_o)  i de la pròpia Jackie a més a més dels aspectes tècnics, suposo que no hagués estat el mateix.

Estic molt contenta d'haver fet aquest curs i d'haver conegut gent tan maca amb qui poder seguir compartint una mateixa afició.

Si voleu veure més fotos meves, tan del curs com d'altres que he anat fent després del curs, podeu entrar a la meva galeria de flickr.

Si no en tenia prou, ja tinc una adicció més, a part del dibuix. ;D

4 comentaris:

  1. gracias, guapa! me hizo mucha ilusión poder hacer este curso!

    ResponElimina
  2. I jo estic encantada d'haver-te conegut. M'encanta el que fas! Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Igualment Sònia! que bé que t'agradi! quin il·lusió! Un petó ben fort!

      Elimina