28 de gener del 2014

Cap de setmana productiu

Imatge de la il·lustració utilitzada pel cartell Cap de setmana de planxa.
Tenia tanta feina acumulada que puc resumir el cap de setmana amb aquesta frase: "Cap de setmana de planxa". I el més fort és que m'ho he passat bé!;D

La veritat és que ha sigut molt productiu perquè he fet de tot! Si fins i tot he vist cavalls (i una zebra)! i això que no he anat al zoo. Però dels cavalls, ja en parlaré i faré un resum fotogràfic més endavant, quan hagi triat i classificat totes les fotos.

Al què anava: Que m'ho he passat bé. A part de descansar, estar amb la família, jugar amb els nebots, covar el costipat i veure pelis, he avançat feina.

Hi ha gent que no li agrada planxar. A mi, m'agrada. Em relaxa i com que sempre tinc fred, el vapor, i l'"exercici" que faig, em fa entrar en calor i m'agrada. Em poso la tele i a planxar. Molts cops miro pel·lícules, però aquesta vegada m'he posat capítols de Castle, que tinc temporades endarrerides.

Val a dir, també, que fa poc vam comprar un centre de planxat que és una meravella i tenia ganes de re-re-re-reestrenar-lo i n'he volgut fet un cartell il·lustrat (per no perdre el costum de passar alguna setmana sense dibuixar) que bé podria ser per una convenció de planxadores o un cartell de l'última pel·lícula d'Almodóvar. ;D

D'un bon cap de setmana sense res especial però que ha anat molt bé, només em queda esperar que la setmana continuï igual de feliç.

Bona setmana!;)

1 comentari:

  1. Hola Imma,
    això de la planxa té la seva gràcia, pot ser per allisar la roba o....... vaja! quin fiasco!
    Però si t'ha relaxa't ja hi ha prou.

    ResponElimina