31 de gener del 2014

La meva càmera

Aquí us presento la meva càmera. És vella, però funciona la mar de bé. La tinc des de la universitat i encara espero poder-li treure molt de suc! Li tinc molt carinyo.
imatge del selfie que em vai fer amb la meva càmara per #LVM

#LVM Gener: Càmeres

Amb aquesta foto he participat en el grup de La vuelta al mundo sota l'etiqueta #juegolvm que té la Jackie Rueda arran del curs de fotografia que vaig fer el passat mes de novembre.

Per qui no ho conegui, el grup tracta un tema cada mes i tothom qui vulgui pot penjar la seva/es foto/s al mural i fer-ho públic. Aquest mes era rendir un tribut a la nostra càmera de fotos.

En volia fer més, però el temps només m'ha deixat fer-ne una, així que la meva primera aportació és força breu, però estic contenta del resultat. És una foto que havia meditat molt i vaig fer moltes proves abans d'escollir la finalista

Tenia ganes de fer-me un autoretrat, però a la vegada no volia que se'm veiés molt (ha sortit tímida, la nena!;P) perquè la protagonista era la càmera. Així que vaig deixar la càmera estàtica i jo m'anava movent.

Podeu veure totes les dades Exif de la foto a la meva galeria de Flickr.

2 comentaris:

  1. Olé, Olé!! Me gusta mucho el efecto que conseguiste Imma! esa aire etéro, el fondo que escogiste y lo que más, tu posición en el plano!! LVM es un reto mensual maravillo. Yo este mes no pude participar pero espero poder mandar una foto el mes próximo.
    Beso!

    ResponElimina
    Respostes
    1. gracias Lorena!si, a mi LVM me ayuda a no olvidarme de hacer fotos y a seguir practicando, que sólo así se aprende! Me gustará ver tus fotos este mes en el mural de LVM! yo también intentaré subir alguna.
      1beso!

      Elimina