18 de febrer del 2014

Concurs d'il·lustració de Casa Ametller

<i>Súper CA</i>, mascaota il·lustrada pel concurs de casa ametller.
Aquest és en Súper CA. El superheroi, amic de tots els nens que ha vingut per donar a conèixer tot el potencial i beneficis que els aliments de proximitat i sense intermediaris de Casa Ametller aporten a la dieta mediterrània.

Aquesta és la proposta que vaig presentar al concurs d'il·lustració que, des de Casa Ametller, es convocava. No va quedar finalista, però divendres van sortir les tres opcions que passaven a la final, escollides per un jurat. Ara ja és qüestió de les votacions que pugui fer cadascú que el guanyador sigui un o un altre. Si voleu veure quines són les opcions finalistes, podeu fer-ho al web de casa ametller i inclús podeu votar la proposta que més us agradi clicant al mateix banner.

Les bases del concurs mostraven com a objectiu principal, apropar als nens els productes de Casa Ametller, sota el lema la masia del S. XXI.

imatge del personatge fent diferentes accions.


Per aquest projecte, vaig voler dissenyar un personatge divertit i proper pel nen. Que fos aventurer, valent, fort i segur de si mateix, per tal que els nens es poguessin sentir identificats i protegits. Que els donés seguretat. Vaig trobar aquests elements en la figura del superheroi perquè a tots els nens els agrada inventar-se aventures i creure's superherois enmig d'una missió. I vaig voler fer-lo més proper personificant a un gos, que potser és l'animal que més a l'abast tenen i tots reconeixen fàcilment.

dibuix de diferents posicions del personatge.


Gràficament, volia que fos més aviat minimalista per deixar l'essència del personatge i treure-li elements superflus, adaptant-lo al sector al qual anava dirigit. Tampoc el volia carregar de massa colors, així que vaig optar pel negre com element delimitador i pels colors corporatius de Casa Ametller. El verd i el taronja, per relacionar-lo amb el producte que oferien i perquè s'adapten als valors que li volia donar al personatge mentre l'estava dissenyant.  Per una banda el color verd, que és esperança, salut, energia i per l'altre, que és un color càlid que dóna força, alegria i vitalitat.

La meva il·lustració no ha guanyat, però la vaig fer convençuda, molt conscient del significat de cadascun dels elements que dibuixava i estic molt contenta del resultat.

6 comentaris:

  1. Pues a mí me mola mucho!! No me suelo fiar mucho de esto de los concursos y del jurado popular...pero bueno son siempre una excusa para dibujar y mira, lo hiciste convencida y te quedó bien chulo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jaja! yo tampoco me suelo fiar mucho, pero bueno, nunca se sabe! siempre tengo la esperanza! (y nunca he ganado nada serio !;P)

      gracias, guapa!

      Elimina
  2. Felicitaciones! no habrás quedado entre las finalistas, pero te quedó super. Es simpatiquísimo, picarón y se lo percibe muy activo, como muy enérgico, jjajja. Ahora bien, si tuviera que elegir entre los finalistas, creo que mi voto iría a la pastanaga :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. jeje! gracias Lorena!sí, conozco a otros que también votarían por ella. A ver cuál es el resultado final!

      Mi superhéroe tambien me parece de lo más simpático y ya le tengo cariño ;P No ha ganado pero eso no significa que esté mal (espero!;P). A ver si alguna vez puede hacer alguna aparición estelar en algun otro sitio!;D

      Elimina
  3. M'agrada més aquest que els altres finalistes..

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies Marina! em fa molt contenta que t'hagi agradat! A veure qui és el guanyador, al final!

      Elimina