21 de febrer del 2014

El cel a les 8 del matí

...i el despertar de la natura

Tonalitats diverses del cel en fotografies preses en diferents dies, a les 8 del matí.
© Imma Mestre Cunillera
Un camí recte i obert em condueix al meu destí laboral mentre m'ofereix el teu despertar tecnicolor tot just sortint del poble, cada dia, més o menys a la mateixa hora. L'asfalt contrasta amb les diferents tonalitats en què et transformes. Segons el dia, et lleves mig adormida, d'altres més passional, alguns moments també enfadada, més mandrosa, ofuscada o temperamental, però tot sovint et trobem romàntica i enèrgica.

I m'agrada presenciar aquests canvis d'humor i estar allà per acompanyar-te i ser testimoni del teu temperament.

Pocs minuts després d'haver obert els ulls, em sento feliç per presenciar aquest espectacle de llum i colors que crec, mai em deixaran de sorprendre. Penso que només per això, ja val la pena haver sortit de casa ben matinera. I em produeix una sensació immensa de benestar el fet de comprovar com el dia, com cada any en aquesta època, comença a tenir més ganes de viure i deixar de dormir, mentre l'aire ens refresca les idees.

En el meu perfil d'Instagram, he començat a recollir totes aquestes imatges. De moment no n'hi ha gaires, però espero anar-les ampliant amb més fotos i, potser també es podria obrir a tothom qui vulgui compartir aquesta iniciativa amb mi sota el hastag #elcelales8.

2 comentaris:

  1. ...Buscándote en Instagram a la de ya :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. jaja!gracias, Carol! búscame como immescu, porqué se ve que tengo otro perfil en el que no hay ninguna foto y como no sé qué usuario creé para ese perfil no sé como eliminarlo!;P O_o

      En los iconos de arriba de las redes sociales, sale el de instagram dirigiéndote al perfil correcto (www.instagram.com/immescu). Espero verte por allí!;)

      Elimina