16 de gener del 2015

Com tenir un genial calendari de sobretaula en 4 simples passes

(Versión en castellano al final del post)*

Ja estem a mitjans de gener. Vaig una mica tard, ja, però a mi no em sobre mai un calendari. M'agrada tenir-ne per poder-me organitzar, i si és de sobretaula per tenir tot l'any a la vista ben a mà, encara més. Ho trobo molt pràctic i funcional. Així que n'he preparat un perquè puguis aprofitar-lo, com a sorpresa i benvinguda de les novetats del blog.

Però abans de donar-te la solució al què anuncia el títol de l'entrada, deixa'm dir que vaig acabar l'any acomiadant-me abans d'hora del blog perquè necessitava una mica de temps per ordenar les idees i actualitzar la web i millorar el blog . Ja fa 15 dies que hem començat el mes de gener i encara no he dit res de les actualitzacions fetes. La veritat és que encara estic en procés, però espero poder-les anar desvetllant, de mica en mica, ben aviat.

El primer que us puc avançar és que... Estic d'inauguració de la Newsletter del blog!
Trobareu la Newsletter amb material il·lustrat extra al Sidebar per poder-vos inscriure. ©Imma Mestre Cunillera




Però senyors i senyores, no se'n vagin encara!, no serà una Newsletter corrent!


No serà una Newsletter corrent, perquè pretén ser un extra als continguts d'aquest blog, que li donarà un plus. Descarregables, recopilatoris, tutorials, novetats avançades, làmines il·lustrades... 

Per estar al dia dels posts del blog, ens veiem per aquí els dilluns i els divendres. La Newsletter serà per donar i compartir informació o material adicional. Espero que us interessi i us agradi!

Per cuidar-la i fer les coses bé, donant material interessant, la periodicitat de la Newsletter serà mensual. L'últim divendres de cada mes. Ja ho veuràs, un cop subscrit/a, no en voldràs marxar!

Així que, havent donat el tret de sortida, no puc estar més nerviosa, però també més contenta a la vegada!, és per això que, afegint als propòsits d'any nou, l'objectiu de ser més organitzada, he preparat un calendari de sobretaula que sigui apte per a tots els gustos.

Calendari de sobretaula pel 2015
Ara sí, aquí tens la solució! El súper calendari pel 2015, de disseny minimalista, sense elements innecessaris i que et permetrà tenir l'any organitzat en un simple cop d'ull. Una passada. És xulíssim i està fet amb mooolt d'amor! ;)

Calendari de sobretaula pel 2015 molt pràctic per tenir la programació de tot l'any d'un primer cop d'ull. ©Imma Mestre Cunillera


Aconseguir-lo és tan simple com:

1. Subscriure't a la Newsletter
2. Descarregar-te'l quan rebis el missatge de Benvinguda a la Newsletter. Pots escollir si el vols en català o en castellà.
3. Muntar-lo seguint els següents passos:
Aprèn com es munta el calendari de sobretaula de 2015 amb el manual d'instruccions il·lustrat ©Imma Mestre Cunillera


4.
 
Omplir-lo d'actes emocionants!

--------------------------------
*Estamos a mediados de enero. Voy un poco tarde, lo sé, pero a mi nunca me sobre un calendario. Me gusta tenerlos para poder organizarme y, si encima, es de sobremesa para poder ver todo el año de un simple vistazo, aún más. Lo encuentro muy práctico y funcional. Así que he preparado uno para que puedas aprovecharlo, como sorpresa y bienvenida a las novedades del blog.

Pero antes de darte la solución, déjame decir que acabé el año despidiéndome antes de tiempo del blog porque necesitaba un poco de tiempo para ordenar las ideas y actualizar la web y mejorar el blog. Llevamos ya 15 días desde que empezó el mes de enero y todavía no he dicho nada de las actualizaciones hechas. Bien es verdad que todavía estoy en proceso, pero espero poderlas ir desvelando, poco a poco, muy pronto.

Lo primero que os puedo avanzar es que... ¡Estoy de inauguración por la Newsletter del blog!

Pero señores y señoras, ¡no se vayan todavía!, no será una Newsletter corriente, sino que pretende ser un extra a los contenidos de este blog que le dará un plus. Descargables, recopilatorios, tutoriales, novedades avanzadas, láminas ilustradas... 

Si quieres estar al día con los posts del blog, nos vemos por aquí los lunes y viernes. La Newsletter será para dar y compartir información o material adicional. ¡Espero que os guste e interese!

Para cuidarla y hacer las cosas bien, dando material interesante, la periodicidad de la Newsletter será mensual. El último jueves de cada mes (para no coincidir con el post de viernes). Ya lo verás, ¡una vez suscrito/a, no querrás marchar! 

Así que, habiendo dado el pistoletazo de salida, ¡no puedo estar más nerviosa y más contenta a la vez!, es por eso que, añadiendo a los propósitos de año nuevo, el objetivo de ser más organizada, he preparado un calendario de sobremesa apto para todos los gustos.

Calendario de sobremesa para el 2015

¡Ahora sí, aquí tienes la solución! El súpercalendario de sobremesa para els 2015, de diseño minimalista y sin elementos innecesarios, te permitirà tener el año organizado de un simple vistazo. Es una pasada. ¡Es requetechulo y está hecho con muuucho amor!;)

Conseguirlo es tan sencillo como:
1. Suscribirte a la Newsletter
2. Descargártelo cuando recibas el mensaje de Bienvenida a la Newsletter. Puedes escoger si lo quieres en castellano o en catalán.
3. Montarlo siguiendo los pasos descritos más arriba
4. ¡Llenarlo de actos emocionantes!

--------------------------------

Què hi dius? A tu també t'agrada veure la vida de molts colors? T'hi apuntes?!
M'encantarà conèixer-te!

¿Qué me dices? ¿A ti también te gusta ver la vida de muchos colores? ¿Te apuntas?!
¡Me encantará conocerte!

2 comentaris: