8 de gener del 2015

La nit després de Reis. 7 regals per gaudir.

(Versión en castellano al final del post)*

Bona entrada d'any a tothom!

Tornem a la feina. S'han acabat les vacances. Tot torna a la normalitat. Els nens ja van a l'escola. El Nadal i la seva màgia, il·lusió i també estrès, van venir igual de ràpid que com han marxat. Ara mateix, la cuina neta i endreçada, papers apilats i esperant ser portats al contenidor blau. El dinar de demà a punt dins el tupper, i la roba "maca" per anar a treballar, preparada per vestir-me, demà, sense despertar a ningú.

En el moment d'escriure això, som dimarts, dia 6 de gener, 22:02 h. La nit del mateix dia que han arribat els Reis a totes les cases del país. Estic ajaguda al sofà, amb una manta a sobre, per no perdre el costum, i acabant de mirar una pel·lícula.


M'ha tocat la faba del tortell de Reis. Autorretrat il·lustrat sintètic. ©Imma Mestre Cunillera

Penso en com ha anat el dia. Ha sigut un bon dia, malgrat que no m'ha tocat la loteria (res estrany, tenint en compte que tampoc mai m'han tornat ni els diners). No he guanyat mai res, ni als concursos, ni als sorteigs. Però en canvi..., avui m'ha tocat la fava!

M'he posat contenta!


Penso en els regals, el concert dels meus nebots, les seves cares en obrir tots els regals, la seva emoció i la il·lusió de tota la família. Un dia màgic que em fa sentir afortunada. Ha sigut un bon dia. Dec haver sigut bona minyona durant tot aquest any que acabem de deixar enrere, perquè m'han portat moltes coses. Tot allò que demanava i més!

Regals del dia de Reis. Regals per tota la vida. Foto ©Imma Mestre Cunillera


I això no és tot! Una experiència que encara no sé ben bé què és, ni què experimentaré, però espero saber-ho ben aviat!, i també una eina molt útil que m'anirà perfecte per ajudar-me en totes les novetats que esperen per aquest 2015 i que, ben segur, podré compartir i ensenyar-vos-les molt aviat!

Quines ganes de començar el 2015!

I a vosaltres? Com han anat els Reis? Us heu portat bé? Us ha tocat la fava o el Rei, al tortell? Fills, fillols, néts, nebots, germans, amics... Contents? Com ha anat aquest començament d'any? Em faria molta il·lusió saber com us han anat, a vosaltres, les Festes. Podeu compartir-ho en els comentaris. Estic ansiosa per llegir-los!

--------------------------------
*¡Feliz año nuevo a todos!

Volvemos al trabajo. Se terminaron las vacaciones. Todo vuelve a la normalidad. Los niños ya han vuelto al cole. La Navidad y su magia e ilusión y también el estrés, vinieron igual de rápido que cómo se han ido. Ahora mismo, cocina limpia y ordenada, papeles apilados y esperando a ser llevados al contenedor azul. La comida de mañana a punto dentro del  tupper, y la ropa “bonita" para ir a trabajar, preparada para vestirme, mañana, sin despertar a nadie.

En el momento de escribir esto, estamos a martes, 6 de enero, 22:02 h. La noche del mismo día que han llegado los Reyes Magos a todas las casas del país. Estoy tumbada en el sofá, con una manta encima, para no perder la costumbre, y terminando una película.

Pienso en cómo ha ido el día. Ha sido un buen día a pesar de que no me ha tocado la lotería (nada extraño teniendo en cuenta que nunca tampoco me han devuelto ni el dinero). No he ganado nunca nada, ni en los concursos, ni en los sorteos. Pero en cambio..., ¡hoy me ha tocado el haba!

¡Y Me he puesto muy contenta!

Pienso en los regalos, el concierto de mis sobrinos, sus caras al abrir todos los regalos, su emoción y la ilusión de toda la familia. Ha sido un día mágico que me hace sentir afortunada. Ha sido un buen día. Debo haber sido buena chica durante todo este año que acabamos de dejar atrás, porque me han traído muchas cosas. Todo aquello que pedía ¡y más!

¡Y esto no es todo! Una experiencia que todavía no sé muy bien qué es, ni qué experimentaré, ¡pero espero saberlo muy pronto!, y también una herramienta muy útil que me irá perfecto para ayudarme en todas las novedades que esperan para este 2015 y que muy seguro podré compartir y enseñároslas pronto!

¡Qué ganas de empezar el 2015!


¿Y a vosotros? ¿Fueron bien los Reyes? ¿Os habéis portado bien? ¿Os ha tocado el haba o la figurita, en el roscón? ¿Hijos, ahijados, nietos, sobrinos, hermanos, amigos... Contentos? ¿Cómo ha ido este comienzo de año? Me haría mucha ilusión saber cómo os han ido a vosotros las Fiestas. Podéis compartirlo en los comentarios. ¡Estoy ansiosa por leerlos!

--------------------------------

2 comentaris: