20 de febrer del 2015

#despiertafoto 2015

(Versión en castellano al final del post)*
Foto d'entrada pel post pel projecte Despiertafoto 2015 d'Álvaro Sanz. ©Imma Mestre Cunillera

El passat diumenge 8 de febrer, l'Álvaro Sanz va tornar a convocar a tots els matiners, pel seu projecte Despierta. Segur que a aquestes alçades, tothom coneix les seves fotografies. Ell és un fotògraf d'emocions i sentiments que transmet en cada imatge fotografiada i que no et deixen mai indiferent perquè sap captar i jugar amb la llum com ningú. Si no coneixes aquesta iniciativa, es tracta de llevar-se mitja hora abans que comenci el dia i fotografiar la sortida del sol des d'allà on siguis. Un despertar col·lectiu per llevar el sentits i emocionar-te amb tot allò que la natura ofereix als privilegiats que decideixen abondar la mandra entre els llençols i sortir a saludar l'aire fresc de la primera hora del matí.

Només es pot presentar una fotografia. A mi em va costar decidir, però si segueixes llegint, et mostro les opcions que tenia per escollir.
Fotografies pel projecte Despiertafoto 2015 d'Álvaro Sanz. Foto ©Imma Mestre Cunillera.


Fotografies pel projecte Despiertafoto 2015 d'Álvaro Sanz. Foto ©Imma Mestre Cunillera.


Fotografia pel projecte Despiertafoto 2015 d'Álvaro Sanz. Foto ©Imma Mestre Cunillera.

Fotografia pel projecte Despiertafoto 2015 d'Álvaro Sanz. Foto ©Imma Mestre Cunillera.


I finalment, la fotografia que vaig seleccionar per presentar al projecte Despiertafoto d'aquest febrer 2015. La vaig escollir perquè em transmet pau, tranquilitat, serenor i llibertat, que justament és com em sentia aquell matiner dissabte de la iniciativa Despierta. 
Fotografia pel projecte Despiertafoto 2015 d'Álvaro Sanz. Foto ©Imma Mestre Cunillera.

Aquesta és la segona vegada que hi participo. El meu primer Despierta va ser al mes de juny passat. Aquell cop no feia tan fred i com aquesta última vegada, tampoc em va fer mandra ni llevar-me d'hora, ni sortir amb la càmara a voltar per Esparreguera. Ara, ja tinc ganes que convoqui el següent...
--------------------------------
El pasado domingo, 8 de febrero, Álvaro Sanz volvió a convocar a todos los madrugadores para su proyecto Despierta. Seguro que a estas alturas todo el mundo conoce sus fotografías. Él es un fotógrafo de emociones y sentimientos que transmite en cada imagen fotografiada que hace y que nunca te dejan indiferente porqué sabe captar i jugar con la luz como nadie. Pero si no conoces esta iniciativa, se trata de levantarse media hora antes de que empiece el día y fotografiar la salida de sol desde donde estés. Un despertar colectivo para levantar los sentidos y emocionarte con todo aquello que la naturaleza ofrece a los privilegiados que deciden abandonar la pereza entre las sábanas y salir a saludar el aire fresco de la primera hora de la mañana.

Sólo se puede escoger una fotografía. A mi me costó decidir, pero en este post te muestro las opciones que tenía por escoger. La que presenté es la última de esta serie y la seleccioné porqué me transmite paz, tranquilidad, serenidad y libertad, que es justamente cómo me sentía ese madrugador sábado de la iniciativa Despierta.

Ésta es la segunda vez que participo. Mi primer Despierta  fue en el mes de junio pasado. Aquella vez no hacía tanto frío y, como ésta última vez, tampoco me dio pereza ni levantarme temprano, ni salir con la cámara a pasear por Esparreguera. Ahora, ya tengo ganas que convoque el siguiente...
--------------------------------

Amb quina d'aquestes opcions t'haguéssis quedat? Si vols, dóna'm la teva opinió als comentaris. Sempre se n'aprèn de les impressions de les altres persones.

¿Con cuál te quedarías tu? Si quieres, puedes darme tu opinión en los comentarios. Siempre se aprende de las impresiones de otras personas.

4 comentaris:

  1. Són totes precioses, Imma! No m'estranya que et costés triar-ne una. Per mi la que té més força és la tercera (amb el sol obrint-se pas entre les branques) o la quarta (amb l'arbre tot sencer). Buf! Val la pena llevar-se d'hora si és per fer fotos com aquestes! Enhorabona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Merci Montse! Sí, la tercera de les branques també era l'altre finalista.

      De fet, fa molta mandra llevar-se d'hora, però és un projecte que et deixa amb una sensació al cos tan agradable que... i tan que val la pena! És difícil de descriure...et sents bé amb tu mateix. Et dóna la sensació d'estar aprofitant al màxim el dia. Prova-ho la pròxima vegada!

      Elimina
  2. la segunda y la cuarta son mis favoritas! aunque están todas bárbaras la verdad! yo también amo esa hora del día :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Gracias Lorena! para mi es muy valiosa tu opinión. La cuarta también la barajaba como posible ganadora, pero al final no ganó...;P ¡Esa hora del día es perfecta! Un beso, guapa.

      Elimina