20 de març del 2015

Ceràmica il·lustrada basada en contes infantils

(Versión en castellano al final del post)*
Ceràmica il·lustrada basada en contes infantils. ©Imma Mestre Cunillera
Durant el mes de desembre de l'any passat, vaig fer un curs de ceràmica amb torn a La Terrisseria. D'aquelles classes, en van sortir 9 gerros "aprofitables", que em va fer llàstima deixar-los morir essent només un exercici de classe. Així que entre el Sergi i jo, vem decidir donar-los vida il·lustrant-los.

Tenia pintura vermella i el primer que em va passar pel cap va ser el conte de la Caputxeta, així que aquest va ser el primer d'una col·lecció de gerros basada en contes infantils. Vols veure la resta?


9 gerros de ceràmica il·lustrats en base a contes infantils ©Imma Mestre Cunillera

Entre aquests gerros s'hi pot trobar il·lustrats des dels 7 nans de Blancaneu, fins als protagonistes d'El senyor dels anells, passant per Hansel i Gretel o els monstres de Monstres SA.
Vista individual de les peces il·lustrades a La Terrisseria. ©Imma Mestre Cunillera
Però també vem tenir temps per tornejar una torreta per 3 cactus que només vem esmaltar.

I com que això d'il·lustrar ceràmica enganxa, m'he unit al seu projecte Ceràmica il·lustrada pintant una guineu tímida que s'amaga entre els misteriosos arbres d'un bosc encantant.
Il·lustració per un gerro dins el projecte de Ceràmica il·lustrada de La Terrisseria. ©Imma Mestre Cunillera

Et deixo amb un parell d'imatges de quan il·lustrava alguns daquests gerros.
Il·lustrant ceràmica. ©Imma Mestre Cunillera


Bon cap de setmana!
--------------------------------
Durante el mes de diciembre del año pasado, hice un curso de cerámica con torno en La Terrisseria. De esas clases, salieron 9 jarrones "aprovechables" que me dio pena dejarlos morir siendo sólo meros ejercicios de clase. Así que, junto a Sergi, decidimos darles vida ilustrándolos.

Tenía pintura roja y lo primero que pasó por mi cabeza fue el cuento de Caperucita, así que éste fue el primero de una colección de jarrones basados en cuentos infantiles.

Entre estos jarrones, puedes encontrar ilustrados desde los 7 enanitos de Blancanieves hasta los protagonistas de El Señor de los Anillos, pasando por Hansel y Gretel o los monstruos de Monstruos S.A.

Pero también tuvimos tiempo de tornear una maceta para 3 cactus que sólo esmaltamos.

Y como esto de ilustrar cerámica engancha, me uní a su proyecto Cerámica ilustrada pintando un tímido zorro que se esconde entre los misteriosos árboles de un bosque encantado.

Te dejo con un par de imágenes de cuando ilustraba alguno de estos jarrones.

¡Feliz fin de semana!
--------------------------------

4 comentaris:

  1. Quina maravella Imma!M'encanten!

    ResponElimina
  2. es que eres puro arte Imma! son increibles!! estan a la venta?! me quedaría con uno!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jeje, Lorena, gracias! vaya piropo! ;P Escríbeme un mail y lo hablamos. El jarrón grande que dibujé el bosque con la cola de zorro, te tendría que preguntar el precio porqué ese sólo lo ilustré, el jarrón es de La Terrisseria.

      Elimina