20 de març del 2015

Avui em sento... Primaveral

Avui em sento... PRIMAVERAL. ©Imma Mestre Cunillera

No podia ser de cap altra manera. Per ser el primer dia d'aquesta estació, la meva època de l'any preferida. Perquè ja no fa fred, però tampoc fa calor. Perquè s'acosta el meu aniversari. Perquè les flors floreixen. Perquè també hi ha dies de pluja, com avui. Perquè els abrics s'aprimen. Perquè ve més de gust sortir al carrer i gaudir del sol... Per aquests i molts altres motius... que tinguis una feliç primavera!

--------------------------------
Hoy me siento... primaveral.

No podía ser de otra manera. Por ser el primer día de esta estación, mi época del año favorita. Porqué ya no hace frío, pero tampoco hace calor. Porqué se acerca mi cumpleaños. Porqué las flores florecen. Porqué también hay días de lluvia, como los de hoy. Porqué los abrigos adelgazan. Porqué apetece salir a la calle y disfrutar del sol... por estos y muchos otros motivos... ¡que tengas una feliz primavera!
--------------------------------
Participa en el projecte suggerint-me les teves expressions o estats d'ànim per e-mail o deixant la teva proposta a l'apartat dels comentaris.



Participa en el proyecto sugiriéndome tus expresiones o estados de ánimo por e-mail o dejando tu propuesta en el apartado de comentarios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada