26 de juny del 2015

Què fer per vacances?

(Versión en castellano al final del post, si sigues leyendo)*
Cita il·lustrada by Imma Mestre Cunillera

Quan ve el bon temps, se'm disparen les ganes de sortir al carrer i gaudir dels dies llargs. Penso més en les vacances i cada cop se'm fa més feixuga l'espera del moment. Per això, passo l'estona organitzant les coses que puc fer durant les vacances i sempre acabo apuntant a la llista de "coses per fer", tot allò que tinc pendent i que no he tingut temps de fer durant la resta de l'any.

Aquest any ho vull fer diferent.


La setmana que ve serà l'última que publicaré posts i destinaré tots aquests dies abans de vacances per acabar tot allò que m'havia proposat per la primera meitat de l'any: posar en ordre el blog i el web i deixar a punt per la tornada, la shop on-line. Però aquest últim punt, mereix un post a part d'inauguració que el reservo pel setembre, amb la tornada de les vacances i abans de la tornada a l'escola.

Així que durant les vacances, em dedicaré a descansar, conciliar la vida personal (que prou falta fa) i gaudir dels dies fent exclusivament allò que vulgui i que m'agradi, que aquest any el cos em demana relaxació, tranquil·litat i família. Sense deures. Només seguint la màxima que il·lustro: "Do what you love. Love what you do". (Fes allò que t'estimes. Estima allò que fas). Per descomptat, les estonetes d'il·lustració no hi faltaran, però també hi haurà les passejades romàntiques, més d'una capbussada en l'aigua freda, cristal·lina i regeneradora de la Costa Brava i alguna excursió revitalitzadora. Perquè les vacances són per gaudir-les i com es poden gaudir més que fent allò que t'agrada en tot moment? Sentir-te lliure en cada activitat realitzada. I, com pots gaudir de cada moment si no és posant-t'hi passió en allò que estàs fent? Aprofita els dies i dedica-te'ls a tu. Jo ho penso fer.

Com passaràs tu les vacances?
--------------------------------
Título: ¿Qué hacer en vacaciones?
Cuando se acerca el buen tiempo, mis ganas de salir a la calle y disfrutar de los días más largos aumentan. Pienso más en las vacaciones y cada vez se hace más cuesta arriba la espera del momento. Por eso, paso el rato organizando lo que puedo hacer durante las vacaciones y siempre termino apuntando en la lista de "cosas por hacer", todo lo que tengo pendiente y que no he tenido tiempo de hacer durante el resto del año.

Este año quiero hacerlo diferente.

La semana que viene será la última que publique posts e invertiré estos días antes de vacaciones, para terminar todo lo que me propuse para la primera mitad de año: poner en orden el blog y la web y dejar lista para la vuelta, la shop on-line. Pero este último punto, merece un post de inauguración a parte, que me lo reservo para la vuelta de vacaciones y antes de la vuelta al cole.

Así que durante las vacaciones, me dedicaré a descansar, conciliar la vida personal (que falta le hace) y disfrutar de los días haciendo lo que realmente me apetezca y quiera, que este año el cuerpo me pide relax, tranquilidad y familia. Sin deberes. Sólo siguiendo la máxima que ilustro: " Do what you love. Love what you do" (Haz lo que amas. Ama lo que haces). Por supuesto, los ratos de ilustración no faltaran, pero también habrá paseos románticos, más de un chapuzón en el agua fría, cristalina y regeneradora de la Costa Brava y alguna excursión revitalizadora. Porqué las vacaciones son para disfrutarlas y ¿Cómo disfrutarlas si no es haciendo lo que más te gusta en cualquier momento? Sentirte libre en cada actividad realizada. ¿Y cómo puedes disfrutar del momento si no es poniendo pasión en lo que estás haciendo? Aprovecha los días y dedícatelos. Yo lo pienso hacer.

¿Cómo aprovecharás tu las vacaciones?
--------------------------------

2 comentaris:

  1. yo tambien me los pienso dedicar!! coincidimos tb en eso Imma :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Para mi es importantísimo, Lorena, que a nivel interior y personal oxigena mucho y va genial! Creo que si lo conseguimos, nos irá de perlas. ¡Ya me contarás!
      Un abrazo y ¡feliz verano!

      Elimina