21 d’octubre de 2015

Vinils per l'escola Estel

(Versión en castellano al final del post, si Sigues leyendo)*

L'escola  Estel d'Esparreguera va començar el curs amb la cara renovada. A punt d'acabar el primer trimestre i el cap pensant ja, en les vacances de Nadal, penjo unes il·lustracions molt especials per a mi, que es van utilitzar per fer uns vinils per decorar la porta principal de l'escola.

L'encàrrec demanava el disseny de 3 personatges dibuixats de manera molt senzilla. Un per cada vidre de les portes de l'escola, més la il·lustració de l'estel, logotip del col·legi. Va ser fàcil: em vaig inspirar en cada un dels meus nebots. I ells, contents de veure's.

Trobaràs aquest i altres projectes meus d'il·lustració a www.immamestre.com/illustration/
--------------------------------
* Título: Vinilos para el colegio Estel.
El colegio Estel de Esparreguera empezó el curso con la cara renovada. A punto de terminar el primer trimestre, y con la cabeza puesta en las vacaciones de Navidad, cuelgo unas ilustraciones muy especiales para mi, que se utilizaron para hacer vinilos para la puerta principal del colegio.

El encargo pedía el diseño de tres personajes dibujados de manera muy sencilla. Uno para cada uno de los cristales de las puertas del colegio, más la ilustración del cometa, logotipo de la escuela. Fue fácil: me inspiré en mis sobrinos. Y ellos contentos de verse.

Encontrarás este y otros proyectos míos de ilustración en www.immamestre.com/illustration/
--------------------------------

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada