4 de febrer del 2014

Al mal temps...

...BONA CARA!
il·lustració sobre la frase Al bon temps, bona cara, en què es veu un noi gaudint mullant-se mentre plou
M'he quedat tan parada de la bona rebuda que va tenir el post de la setmana passada sobre el meu cap de setmana productiu, que he fet un altre cartell.

Al mal temps, bona cara.

Aquest cap de setmana ha fet fred i dissabte va ploure força (com a mínim a Barcelona i Esparreguera). Últimament, la pluja sempre m'enganxa conduint, cosa que odio bastant, però aquest cop no ha sigut així. Conduïa cap a casa amb el sol que em venia de costat i, de cara, hi havia uns núvols que es començaven a esquinçar deixant veure un cel ben blau i fred i vaig pensar "quin bon dia que ha quedat. El mal temps ja ha passat"...

I de seguida em va venir al cap un dibuix. Tenia clara aquella sensació de benestar quan deixes que l'aigua de la pluja et mulli la cara i et sents lliure. I que feliç que et sents quan, al mal temps, li poses bona cara.

I em va venir la necessitat de pintar-ho. Així que vaig agafar el primer que tenia a mà: un retolador de punta de pinzell amb recanvi de tinta negre i, com un esbós, vaig fer aquest dibuix. En arribar a casa, li vaig posar color amb photoshop.

4 comentaris:

  1. No hay vez que no me saques una sonrisa!
    gracias por eso Imma!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Qué orgullosa me haces sentir al decir esto!;D No sabes lo que me alegra!

      gracias Lorena! 1 abrazo grande!

      Elimina