28 de febrer del 2014

Quan es fa fosc a Esparreguera

En una nit d'hivern

Fotografia nocturna ©Imma Mestre CunilleraFotografia noctuna ©Imma Mestre Cunillera
Fotografia nocturna ©Imma Mestre CunilleraFotografia nocturna ©Imma Mestre Cunillera

La llum de les faroles tenyeixen de calidesa les fredes nits de febrer d'un poble de muntanya. Res fa pensar que enmig d'aquesta solitud, la vida potser transcorre alegre i feliç a l'interior de les cases, i el silenci es trenca al carrer, amb el murmuri llunyà i difós de la gent que parla en algun bar, agrupada en petits comitès, per acabar el dia d'una manera especial.

Només quan l'hora avança, un gat vagabundeja esmunyint-se entre eixides i carrerons foscos aptes, només, per a ments lúgubres i pensaments tenebrosos, o saltant, guiats per la llum de la lluna, sobre taulades dignes del segle XIX a l'Anglaterra de Charles Dickens. I és el vent que, bufant entre les branques, em xiuxiueja el camí a seguir per no perdre'm, una vegada més, en la immensitat d'un món que no sé on em porta.

#ImmaMestre #juegolvm

2 comentaris:

  1. qué narrativa! hasta la escritura se te da de mil maravillas. Precioso texto Imma. Las imágenes que me fascinaron las del collage.

    ResponElimina
    Respostes
    1. jaja! qué dices!mira, le he cogido el gustillo a la escritura a raíz de el curso Pensar en imágenes de Álvaro Sanz. Pero aún me queda por aprender!;D

      La imágenes del collage también me gustan, sobretodo la del tejado con el reflejo de la luna. Es la que hice más espontáneamente y con peores condiciones y la que me sugiere más.

      Elimina