27 de febrer del 2015

Avui em sento...

(Versión en castellano al final del post)*
Foto d'entrada pel post del nou projecte Avui em sento... Foto i cal·ligrafia ©Imma Mestre Cunillera.
A principis de mes, l'Anna de Drimvic em descobria en el seu blog, el projecte A pattern a day d'Annelies Belemans, una estudiant d'arquitectura belga que ja fa dos anys que dissenya un estampat al dia.

Sempre m'ha motivat la gent que es planteja reptes similars i, veient aquest que ens ensenyava l'Anna, em va picar la curiositat saber si jo també seria capaç de seguir un repte semblant.

Així que aquí estic! Us presento el projecte Avui em sento...

Avui em sento...

Una il·lustració al dia sobre un sentiment o estat d'ànim representat en les expressions que fem en sentir-lo.

Cada nit, penjaré l'Avui em sento... aquí al blog. Veuràs totes les il·lustracions agrupades sota l'etiqueta Avui em sento..., que he habilitat al menú de dalt. Si no pots passar a veure-les cada dia pel blog, també les podràs seguir setmanalment al facebook i a instagram, o cada dia a twitter.

Serà un dibuix ràpid, a fi de potenciar la frescor i la força de la il·lustració. Per anar obrint boca, et deixo amb la que correspondria al dia d'avui:

Primera imatge del projecte Avui em sento... Foto ©Imma Mestre Cunillera.
Expressió de nervis per engegar aquest nou projecte sense decebre i arribant fins al final. Espero que t'agradi. 


El repte començarà el dia 1 de març, aquest diumenge, i de moment, durarà tot un any. Fins a l'1 de març del 2016. 365 dies. 365 expressions. 365 il·lustracions. 

Seré capaç? Aquí t'espero per aconseguir-ho junts!

I tu, com et sents avui? Ets d'expressar els sentiments? Coneixes a algú molt expressiu (potser tu mateix/a)? Sents reflectits els teus sentiments en certes expressions que transmetem? 

Ajuda'm en aquest projecte suggerint-me expressions i sentiments o estats d'ànim que vulguis que dibuixi. Escriu-me un e-mail o deixa un comentari amb la teva proposta. Les aniré il·lustrant de mica en mica. Segur que t'agradarà veure en imatges, allò que estàs sentint.

Fins diumenge.
--------------------------------
A principios de mes, Anna de Drimvic me descubría en su blog, el proyecto A Pattern a day de Annelies Belemans, una estudiante de arquitectura belga que ya hace dos años que diseña un estampado al día. 

Siempre me ha motivado la gente que se plantea retos similares y viendo este que nos enseñaba Anna, me picó la curiosidad saber si yo también sería capaz de seguir un reto parecido.

Así que aquí estoy. Os presento el proyecto Hoy me siento...

Una ilustración al día sobre un sentimiento o estado de ánimo representado en las expresiones que hacemos al sentirlo.

Cada noche, colgaré, aquí, en el blog, el Hoy me siento... del día. Verás todas las ilustraciones juntas bajo la etiqueta Avui em sento..., que he habilitado en el menú de arriba. Si no puedes pasar a verlas cada día por el blog, también las podrás seguir semanalmente en facebook y en instagramo cada día en twitter.

Será un dibujo rápido, con el objetivo de potenciar la frescura y la fuerza de la ilustración. Para ir abriendo boca, más arriba tienes la que correspondería al día de hoy: Expresión de nervios para poner en marcha este nuevo proyecto sin decepcionar y llegando hasta el final. Espero que te guste.

El reto empezará el día 1 de marzo, este domingo, y de momento, durará todo un año. Hasta el 1 de marzo del 2016. 365 días. 365 expresiones. 365 ilustraciones. 

¿Seré capaz? ¡Aquí te espero para conseguirlo juntos!

¿Y tú, como te siente hoy? ¿Conoces a alguien muy expresivo (quizás tú mismo/a)? ¿Sientes reflejados tus sentimientos en ciertas expresiones que transmitimos? 


Ayúdame en este proyecto sugiriéndome expresiones y sentimientos o estados de ánimo que quieras que dibuje. Escríbeme un e-mail o deja un comentario con tu propuesta. Las iré ilustrando poco a poco. Seguro que te gustará ver, en imágenes, aquello que estás sintiendo.

Hasta el domingo.

--------------------------------

10 comentaris:

  1. magnífica iniciativa Imma!! te voy a ir siguiendo :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Gracias Lorena! A ver si lo consigo. Como si no tuviera suficientes cosas, ya...;)
      Un beso, guapísima.

      Elimina
  2. Valiente! Iremos viendo Imma y sus estados de ánimo!
    Mucha inspiración!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Ibabe! gracias, creo que me hará falta...;) besos, guapa

      Elimina
  3. Un projecte ambiciós però molt xulo! Et seguiré ;-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sembla que no sé on m'he posat, Montse! ;P A veure com va la cosa... El sentiment d'avui crec que és totalment encertat ;D Aquí em trobaràs diumenge pel pròxim Avui em sento... i comencem!

      Gràcies per seguir-lo, bonica!

      Elimina
  4. Toma projecte! Em sembla súper interessant i tot un repte fer una il·lustració diària, i més amb l'afegit de mostrar les teves emocions, "d'exposar-te"; em trec el barret :) Estic convençuda de que, independentment de que la facis diària, o no, de que facis l'any sencer, o no, aprendràs molt del procès, ja diràs què tal l'experiència... Una abraçada i bon cap de setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, potser m'he emocionat una mica i me l'he buscat massa difícil... a veure si en sóc capaç!;D el què sí espero és, com dius tu, aprendre de l'experiència que em doni i veure fins on em porta! gràcies per incitar-me a fer-ho (encara que fos involuntàriament ;P)

      Una abraçada, preciosa i bon cap de setmana també per a tu!

      Elimina
  5. Me encanta este reto!!! Una idea genial. Yo creo que no sería capaz...
    Por mi parte te propongo la ilusión, seguro que haces un gran trabajo.

    Un besico

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Que bien que propongas, Patricia! Me viene de perlas, porqué no sabes la ilusión que me hace que la gente participe y se involucre en mi proyecto. Y como eres la primera en proponer, esta misma noche la tendrás colgada aquí en el blog.

      Un abrazo, guapa!

      Elimina